Nieuw! ‘De andere god’ in heruitgave. En start Uitleenservice.

Felix Erkelens, de uitgever van Uitgeverij Juwelenschip, heeft vorig jaar alle boeken van Hein Thijssen overgenomen van Uitgeverij SWP.  Als eerste heruitgave verschijnt binnenkort  ‘Onze oorspronkelijke staat’, een vernieuwde uitgave van Hein’s tweede boek ‘De andere god’ uit 2005.

Opmerkelijk is dat de oorspronkelijke subtitel, ‘Terugkeer naar natuurlijke religie’, hetzelfde is gebleven. Er zullen waarschijnlijk meer heruitgave’s van Hein’s boeken volgen. ‘Leeg en bevrijd’ zal in 2020 onder dezelfde titel in een nieuwe editie verschijnen. 

Voor veel mensen is ‘Onze oorspronkelijke staat’ een nieuwe kans om met het werk van Hein Thijssen in aanraking te komen; ook voor hen die ‘De andere god’ tweedehands niet meer konden bemachtigen. In het nieuwe boek is ook een verwijzing naar deze site opgenomen.

Uitleenservice

Menig belangstellende zal gemerkt hebben dat de boeken van Hein Thijssen alleen nog af en toe tweedehands verkrijgbaar zijn via bv. Bol.com of Boekwinkeltjes.nl, soms tegen woekerprijzen. Tot voor kort was zijn eerste en bekendste boek, ‘Leeg en bevrijd’, nog nieuw verkrijgbaar maar dat is sinds de overname van Uitgeverij Juwelenschip ook niet meer het geval.

Door verschillende aanvragen van lezers ben ik onlangs begonnen met een Uitleenservice voor de boeken van Hein Thijssen. Van bijna al zijn boeken heb ik naast mijn eigen exemplaar een extra uitleenexemplaar, dat ik belangstellenden graag wil toesturen als ze mij hun adres mailen. Mijn enige voorwaarden zijn dat het boek binnen een maand ongeschonden naar mij teruggestuurd wordt zodat anderen het ook kunnen lenen, en dat bij het terugsturen 4 postzegels van 1 bijgesloten worden om mijn verzendkosten te vergoeden.

Volgende maand een boekbespreking van een nieuw boek waarin Hein Thijssen besproken wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Leeg en Bevrijd